Ny runde i ungdomsserien

10/02/2023

Denne helga gikk fjerde runde i ungdomsserien, og gjengen dro til Skjeberg lørdag,  hvor vi stiller med to lag i JU17- klassen. Link til kamper og resultater her.

Søndag stilte vi med to lag i JU15- klassen i turneringen som gikk i Slagenhallen i Tønsberg. Link til kamper og resultater her.

Ju17- lagene vant hver sin kamp i gruppespillet. I sluttspillet spilte Skjetten Grønn seg til kvartfinale, hvor de tapte mot Tønsberg. I det videre plasseringsspillet (5-7 plass) vant de mot Skreia. Skjetten Hvit tapte begge sine kamper 2-1.

Når det gjelder JU15- lagene, så hadde de også en god turnering. Skjetten Grønn vant sitt gruppespill og spilte seg fram til semifinalen, hvor de knepent ble slått 2-1 av Askim. I bronsefinalen halte de i land en god 2-0 seier og endte altså på 3.plass i turneringen. Skjetten Hvit gjorde det ikke så godt i gruppespillet, og havnet i B- sluttspillet. Der vant de en kamp og tapte en annen, og endte som nr 10 i turneringen.