Regionmesterskap JU19

09/01/2024

Regionmesterskapet er en turnering hvor de 2-3 beste lagene blir kvalifiserte til å delta i NM- sluttspillet, som dette året går i Ålesund. Som seg hør og bør stilte Skjetten med laget sitt, som egentlig er et JU17- lag, med 7 spillere denne gangen, og vi fikk kjenne litt på nivået. I puljespillet møtte vi Oslo Volley og Skjeberg, to av de beste lagene og som begge gikk videre til NM. Vi ble sist i pulja, men helsvart var det ikke, vi plukket f.eks. 19 poeng i et av settene mot Skjeberg. Så ble det B- sluttspill, hvor vi før første kamp mistet vår faste opplegger pga skade, og måtte raskt «omskolere» en ny opplegger. Vi tapte kampen, som var mot Kolbotn. Men videre fikk vi da endelig en seier i siste kampen, som var mot Skreia. Dermed unngikk vi siste plassen!

Vi får se hvordan det går om et års tid!