To damekamper denne helga

21/01/2024

Seniorjentene har vært «nordaførr» og spilt kamper mot Bodø og mot Tromsø. I Bodø gikk det Skjettens vei, med seier 3-1 og settsifre 27/25 21/25 15/25 16/25. En god kamp fra Skjetten sin side, iflg. Gro’s FB-side: «Utrolig mange knallgode angrep, server, dipper, plasseringer og mottak! Herlig spilleglede! Så gode har jeg ikke sett dere på flere år

Det ble ventet tøffere motstand mot tabelltoer Tromsø, og hjemmelaget tok første settet med 25-21. Her kom undertegnede inn på Live-Score-sendingen og kunne følge poengforløpet i kampen.

I sett to kom Skjettenjentene bedre med, og ledet en stund 20-14, før Tromsø begynte å hale innpå. Men Skjetten fikk settball på 24-19 og halte i land settseieren med 25-20.

I starten på det tredje settet fulgte lagene hverandre tett. På 12-12 rykket Skjetten fra til 19-13 og holdt ledelsen helt til settseier 25-16. 2-1 til Skjetten!

Tredje settet startet dårlig for Skjettenjentene, brått stod det 9-4 i favør Tromsø, og hjemmelagte kjørte på videre. På stillingen 14-5 var det vel knapt noen av Skjettenejentene som hadde trua på seier i dét settet. Tromsø vant med 25-9.

Så måtte kampen avgjøres med et 5.sett. Tromsø startet best og ledet 3-0 før Skjetten kom mer med og fikk plukket noen poeng. Det stod 5-3 før hjemmelaget økte ledelsen til 9-4 og til slutt vant de settet med 15-6.

3-2 seier til Tromsø altså, men god innsats fra Skjettenjentene sin side, som kanskje mistet noe energi på slutten etter en helg med reising og to kamper.