Regionmesterskapet for JU17

23/01/2024

Sist helg var det regionmesterskap (RM) for JU17 i Skjeberghallen, hvor Skjetten naturligvis også stilte med et lag. RM er turneringen hvor lagene kan kvalifisere seg til sluttspill i NM. Det var 20 påmeldte klubber.

Skjetten havnet i gruppe med Kolbotn og Oslo Sandvolleyballklubb, hvor vi tapte begge kampene knapt med 2-1. Vi spilte jevnt, men dessverre uten å vippe marginene i vår favør. Kolbotn gikk forøvrig til NM med 2.plass i turneringen. Så ble det B-sluttspill for Skjetten, om plass 13 og nedover.

I B-sluttspillet ble det finalekamp for Skjetten, etter seiere over Bergkameratene og Jardar. I finalen tapte vi mot Asker, og endte altså på 14.plass i turneringen.

Til tross for en noe skuffende (?) sluttplassering sies det fra trenerhold at det var mye positivt å ta med seg fra turneringen.