Damekampen fredag

03/02/2024

I denne serierunden i 1.divisjon fikk Skjetten besøk av NTNUI. Dette er topplaget i divisjonen, som så langt i sesongen ikke har tapt et eneste sett! Og det ble ikke brudd i denne seiersrekken denne fredagskvelden i Skjettenhallen heller, og det endte med 3-0 til gjestene fra Trondheim.

Skjetten fikk en bra start i det første settet, og lagene fulgte hverande tett poengmessig. Men ved 9 poeng fikk NTNUI mer fasong på spillet sitt, dro sakte men sikkert fra og vant settet med 25-17.

I det andre settet byttet Skjetten om litt på lagoppstillingen, uten at det hjalp noe særlig. Skjetten tok timeout ved 14-8, men derfra var gjestene utilnærmelige og vant 25-15.

Det siste settet liknet mye på sett 2, og endte med 25-12 til NTNUI.

Skjetten- jentene glimter tidvis til med brukbart spill, men er ustabile og gjør mye tekniske feil. En digresjon, 14- åringen Frøya Bredland fikk sin debut i startoppstillingen denne gangen. Se også bilde og lagets kommentar på instagram.

Neste kamp er lørdag 10.februar kl 12 mot Sandnes, som vel i teorien er et mer likeverdig lag å spille mot. Den kampen vil gå i Vollahallen i Lillestrøm. I Skjettenhallen er det ungdomsserierunde for JU17 og JU15 lørdag og søndag den helga.