Galla- turnering for JU17

17/03/2024

Skjetten stilte med tre lag i denne sesongens siste Galla- turneringen i JU17- klassen, ett lag på nivå 1 og to lag på nivå 2. Kampene gikk i Ekeberghallen, og mange voksne fra Skjetten og omland møtte opp for å heie på «sine håpefulle».

Bildet er fra en av kampene.

På nivå 1 spilte Skjetten Grønn, som er et JU15-lag (forøvrig kvalifisert til NM- sluttspillet). Det ble et usedvanlig jevnt gruppespill, hvor tre av de fire lagene endte opp med 2 seiere hver og 4 poeng. Så ble det settrate o.l. som avgjorde plasseringene, og Skjetten ble da bare nr 3 og måtte til B- sluttspillet og kjempe om plassene 9-16. Der spilte de seg til semifinale, men gikk på et tap der. I den påfølgende bronse- finalen ble det også dessverre tap, mot Asker.

De to andre Skjetten- lagene spilte på nivå 2. Skjetten Sort vant gruppa si og gikk med det til kvartfinalen i A- sluttspillet. Der spilte laget seg helt fram til finalen, hvor det dessverre ble tap, mot Ottestad.

Skjetten JU19- laget hadde en litt uheldig innledningen første dagen og havnet i B- sluttspillet. Der gjorde de det imidlertid svært godt, og spilte seg helt fram til finalen mot Stovner2. Der vant Skjetten 2-0, som også ble resultatet på de andre kampene den dagen. En god dag der, altså.

Alt i alt en fin-fin turnering for Skjetten- lagene.

JU19-LAGET ETTER Å HA VUNNET B-FINALEN