Husk Lokalbidraget!

05/05/2024

Jeg fortsetter å mase om dette, fordi det er 5 millioner kroner som skal deles ut til kultur og idrett, og dette fordeles i forhold til antall stemmer som gis, så hver stemme teller!

Det meldes fra banken om at det er flere foreninger som ikke har mottatt noen stemmer, og at det av deres 28.500 kunder fortsatt er mange som ikke har avgitt sin stemme, så der er et stort potensial. Jeg har avgitt min stemme, jeg håper flere har gjort det samme.

Så hvorfor ikke spørre litt i familie- og vennekretsen, foreldre, onkler, tanter, besteforeldre, om de er kunder av Romerike Sparebank (tidligere Lillestrømbanken), og at de i så fall må gi sin stemme til prosjektet «SSK Skjetten Volleyball – Treningssamling for ungdommene i Skjetten Volleyball». Dette gjør man i nettbank/mobilbank. Og husk fristen – senest fredag 24.mai.

Da har du gjort en god og enkel dugnad for klubben vår, og kan klappe deg sjøl på skulderen. Lykke til!

Trykk på bildet under for mer informasjon.