HjemAlliansen SSK

 

Når Skjetten Sportsklubb (SSK) opererer med 3. mai 1967 som stiftelsesdato, er dette dagen som markerte starten på den idrettslige aktiviteten i forløperen Skjetten Ungdoms- og Idrettslag. Skjetten Ungdoms- og Idrettslag (SUIL) ble stiftet 12. mai 1966, men opptatt i idrettskrets og -forbund først året etter. Lagets stifter var Erik Møller.

Skjetten IL og Valstad IF (stiftet 1976), slo seg sammen og ble til Skjetten Sportsklubb i 1987 som en fleridrettsklubb.

I desember 2000 ble Allianseidrettslaget Skjetten Sportsklubb stiftet.

AIL Skjetten Sportsklubb består i dag av fire særidrettslag, – egne juridiske enheter med egne styrer. Disse er:
Skjetten Fotball, SSK Skjetten Basketball, SSK Skjetten Håndball og SSK Skjetten Volleyball.

SSK Skjetten Svømming ble også stiftet i desember 2000 som et særidrettslag for å ta svømmeidretten på Skjetten til nye høyder. Etter mange suksessrike år ble SSK Skjetten Svømming avviklet som selvstendig idrettslag ved å fusjonere med AIL Skjetten Sportsklubb 31. august 2019. Årsmøtet i AIL Skjetten Sportsklubb vedtok 7. mai 2020 å opprette en svømmegruppe for å videreføre den organiserte svømmeidretten i Skjetten Sportsklubb. AIL Skjetten Sportsklubb v/svømmegruppa («nye» Skjetten Svømming), er opptatt som medlem av Norges Svømmeforbund (NSF) og Akershus Svømmekrets. Skjetten Svømming er i dag en gruppe under allianseidrettslaget.

På et ekstraordinært årsmøte i desember 2022 ble det vedtatt å opprette en fektegruppe i AIL Skjetten Sportsklubb. AIL Skjetten Sportsklubb v/fektegruppa (Skjetten Fekting), er opptatt som medlem av Norges Fekteforbund.

Styret i AIL Skjetten Sportsklubb(hovedstyret) består av valgte representanter fra de fire særidrettslagene med styreleder og nestleder som uavhengige.

Allianseidrettslaget Skjetten Sportsklubb tilbyr barn og voksne i alle aldre organisert idrettsglede, samhold og mestring innenfor idrettsgrenene basketball, fotball, håndball, svømming og volleyball.

Hele historien om AIL Skjetten Sportsklubb kan du lese mer om på www.ssk.no

SSK Skjetten Volleyball

Skjettenveien 79, 2013 Skjetten
Org.nr: 982 898 005
Bankkto: 6201.05.36419
Epost:skjettenvolleyball@gmail.com

GRASROTANDELEN - STØTT OSS!
Bli grasrotgiver i dag! Send en SMS: GRASROTANDELEN 982898005 til 2020 (gratis sms-tjeneste). Du kan også be din tippekomisjonær om å legge oss til.

SISTE NYHETER

Instagram – D1

Instagram – D2