Volleyballskolen

Ønsker du å prøve noe nytt?

Hva med VOLLEYBALL?

Kontakt: volleyballskole@skjettenvolleyball.no
Se treningstider her.

Skjetten tilbyr volleyballskole for nybegynnere. Normalt er det inntak to ganger, høst og nyttår. Av praktiske årsaker, som hallkapasitet, må vi på et tidspunkt sette stopp på antall som kan får plass. Men du kan da enten vente til neste semester, eller sette deg på en venteliste, skriv til volleyballskole@skjettenvolleyball.no

Volleyballskolen er for de som er 10 år og eldre. De siste par årene har interessen vært stor, og vi har måtte delt opp i to partier på to ulike dager.

Treningene foregår i Skjettenhallen onsdager kl 17.00-18.00 og fredager kl. 17.30-18.30.

På volleyballskolen får du balltilvenning og grunnopplæring i volleyballteknikker og spill. Formålet er å gi deg en raskest mulig vekstkurve, og når du mestrer de grunnleggende teknikkene vil du oppleve at volleyball virkelig er en morsomt idrett. Du kan om du vil  etter hvert gå over til spillergruppene i Skjetten (for jenter) eller Spirit (for gutter, de holder til i Lørenskog). Ut fra de ressurser som de to klubbene rår over (les: tilgjengelig halltid), tror vi dette er den beste måten å ta imot nye volleyballspillere på nå. Overgangen til gruppene i de to klubbene kan skje raskt om du er ambisiøs, det blir gjort en løpende vurdering. Ellers er volleyballskolen et trivelig sted, og det kan godt hende at du syns tilbudet der er nok i seg selv.

Hovedtrenere er Jens Jacob Bjørnslett og Mikkel Steen Birkedam – med assistenter fra spillere fra de øvrige jentelagene.

Pris:
Førstgangsbetaling er 1500 kr, dette inkluderer medlemskontingent i klubben og en startpakke med ball og knebeskyttere. For neste semester er prisen kr 1200.

Siste nyheter